Om oss

Låshuset Sikkerhetssenter er i dag en bedrift med 15 ansatte. Låshuset er en familiebedrift, som det var da smedmester Petter Larsen etablerte sin første smie i Kristiania i året 1899. Stein og Per Bugten leder i dag en moderne og fremtidsr­ettet låsesmed-bedrift – en av de ledende og kanskje den eldste i bransjen. En bedrift med butikk, egen systemavd­eling, montasjea­vdeling og 1 lærling.

Les mer om vår historie her: Historien om Låshuset

DSC_4990

Låshuset sikkerhetssenter er Miljøfyrtårnsertifisert

Som Miljøfyrtårn tar vi bærekraft på alvor, og jobber kontinuerlig med miljøforbedringer og med å redusere våre klima og miljøutslipp. Noen av tiltakene vi gjør er å sortere søppel, kjøre el-bil, samle opp bestillinger fra forskjellige leverandører.

Miljøfyrtårnsertifikat er Norges mest brukte for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Sertifikatet er anerkjent av myndighetene ved offentlige innkjøp.

Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Sertifiseringen har tilpassende krav for ulike bransjer og sertifikatet tildeles etter en uavhengig vurdering.

En del av
Prosero Security Group

Fellesnevnerne for selskapene våre er høye kunnskap- og servicenivåer, fornøyde kunder og en sterk plassering i det lokale markedet. Som en del av Prosero kan selskapene våre opprettholde et nært forhold til kundene sine og samtidig tilby den store organisasjonens sikkerhet og konkurranseevne.

Dette betyr at vi kan tilby kundene våre et komplett utvalg av produkter og tjenester og være en sikkerhetspartner som alltid er tilgjengelig og tar et langsiktig ansvar for kundene våre.

Proseros desentraliserte modell gjør det mulig med hurtig tilvekst, større ansvar og nærhet til kundene. Å være nær det lokale markedet gjør det mulig for Prosero å tilpasse seg de lokale forutsetningene og samtidig dra nytte av tjenestetilbudene og best praksis i det nordiske nettverket.

Prosero er etablert på over 150 plasser i hele Nord-Europa og omsetter for over 4 milliarder SEK årlig. De lokale selskapene har i høy grad ansvar for sitt selskap og sitt resultat.

DSC_8435