Om oss

Låshuset Sikkerhetssenter er i dag en bedrift med 15 ansatte. Låshuset er en familiebedrift, som det var da smedmester Petter Larsen etablerte sin første smie i Kristiania i året 1899. Stein og Per Bugten leder i dag en moderne og fremtidsr­ettet låsesmed-bedrift – en av de ledende og kanskje den eldste i bransjen. En bedrift med butikk, egen systemavd­eling, montasjea­vdeling og 1 lærling.

Les mer om vår historie her: Historien om Låshuset

DSC_4990
DSC_8435

En del av
Prosero Security Group

Fellesnevnerne for selskapene våre er høye kunnskap- og servicenivåer, fornøyde kunder og en sterk plassering i det lokale markedet. Som en del av Prosero kan selskapene våre opprettholde et nært forhold til kundene sine og samtidig tilby den store organisasjonens sikkerhet og konkurranseevne.

Dette betyr at vi kan tilby kundene våre et komplett utvalg av produkter og tjenester og være en sikkerhetspartner som alltid er tilgjengelig og tar et langsiktig ansvar for kundene våre.

Proseros desentraliserte modell gjør det mulig med hurtig tilvekst, større ansvar og nærhet til kundene. Å være nær det lokale markedet gjør det mulig for Prosero å tilpasse seg de lokale forutsetningene og samtidig dra nytte av tjenestetilbudene og best praksis i det nordiske nettverket.

Prosero er etablert på over 70 plasser i hele Norden. De lokale selskapene har i høy grad ansvar for sitt selskap og sitt resultat.