Låsesmed i Oslo

Låshuset Sikkerhetssenter AS er en moderne låsesmed, men vi har også andre tjenester og produkter relatert til vår bransje.

En låsesmed er en person som installerer, reparerer og utfører service på forskjellige låssystemer. Det kan være mekaniske, elektromekaniske og elektroniske låssystemer. I tillegg kan det være låser og beslag i tre-, stål- eller aluminiumdører. Som låsesmed vil man også være innom dørlukkere, svingdører, safer, og andre typer dører eller låsmekanismer.

Vi i Låshuset Sikkerhetssenter AS har bred kompetanse, og synes alle prosjekter innen vårt fag er spennende.

DSC_4990

Avtal befaring
eller videobefaring!

  • Trenger du bedre kontroll og fleksibilitet rundt nøkkelhåndtering?
  • Ønsker du en dynamisk tilpasset og fleksibel tilgang?
  • Ønsker du oversikt på dine dørmiljøer og brukere med loggføring og status?

FYLL UT SKJEMA OG FÅ BEFARING

Vi tar forbehold om betaling ved befaring, ved større befaringer er dette inkludert.

Låshuset Sikkerhetssenter i Oslo

Vi har veldig mange kunder i Oslo. Vår beliggenhet og folks kjennskap til vår lange historie gjør oss til Oslos foretrukne servicepartner og leverandør innen lås og sikkerhet. Fleksibilitet og effektivitet er en våre styrker, og grunnen er nettopp at vi har mange ansatte som store deler av dagen er på oppdrag i dette området – da er vi ikke langt unna om noe skulle dukke opp.

Nøkkelkopiering og nøkkelfiling

Hos oss har vi en egen butikk som hjelper deg med nye nøkler til de fleste låser. Er det postkassenøkkel, dørnøkkel, systemnøkkel eller andre nøkler, kom innom eller ta kontakt. Vi er fleksible og effektive, og du er velkommen i vår butikk. Her har vi et utvalg av låser, nøkler, dørvrider og håndtak samt andre relaterte produkter.

Velkommen!